Fysioterapi

Vi erbjuder fysioterapitjänster i Ylihärmä och Vasa. Vi har lång erfarenhet av olika terapiformer att förbättra och behålla varje kunds förmåga att arbeta och fungera samt att röra på sig. Vi verkar kundorienterat, vilket innebär omsorg utifrån dina behov och förväntningar. Målet är att hitta permanenta/långvariga lösningar på ditt problem. Vi vill också ge dig våra egna verktyg för att lindra och förebygga dina symtom.

Vem som helst kan komma till oss, med eller utan läkarremiss. Vi rekommenderar dock att du skaffar en remiss. Du erbjuds experthjälp för problem relaterade till stöd -och rörelseorganen (nacke, rygg, höfter, knän, fötter, axlar, armbågar, handleder), arbetsfysioterapi och neurologisk fysioterapi (FPA:s krävande medicinsk rehabilitering, enbart i Vasa). 

I Vasa erbjuder vi även lymfterapi, uroterapi och massage. Vi har även expertis inom MDT-terapi. Du kan komma till oss med olika betalningsförbindelser (FPA, försäkringsbolag, servicesedlar etc.), betala själv på plats eller med Epassi.

Fysioterapi kan vara ett sätt att påverka ett problem som gör din vardag svår och har en negativ effekt på din livskvalitet. Är det då en stel och smärtsam nacke som försvagar din uthållighet och koncentration, eller ett knä som hindrar löpning, eller en öm rygg som gör en biltur smärtsam.
Mer om tjänsterna på sidan Våra enheter.

Mottagning och tidsbokning:

Ylihärmä

Vaasantie 22
tel. 06 4831 541 

Vasa

Himalajagatan 9
tel. 040 7724 704

Rulla till toppen