Fysioterapia

Tarjoamme fysioterapiapalveluja ja hierontaa Ylihärmässä, Vaasassa ja Ikaalisissa. Näissä toimipisteissä toteutetaan myös Kelan vaativaa lääkinnällistä avofysioterapiaa sekä hyvinvointialueiden palveluseteleillä fysioterapiaa. Meillä on laaja kokemus monista terapiamuodoista jokaisen asiakkaan työ- ja toimintakyvyn sekä liikkumisen parantamiseksi ja ylläpitämiseksi. Toimimme asiakaskeskeisesti, mikä tarkoittaa sinun tarpeistasi ja odotuksistasi lähtevää hoitoa. Tavoitteena on löytää pysyviä/pitkäkestoisia ratkaisuja ongelmaasi. Haluamme antaa sinulle myös omia työkaluja oireidesi helpottamiseen ja ennaltaehkäisyyn.

Voit tulla asiakkaaksemme lääkärin lähetteellä tai sitä ilman. Suosittelemme kuitenkin lähetteen hankkimista. Asiantuntevaa apua saat tuki- ja liikuntaelimistöön (niska, selkä, lonkat, polvet, jalkaterät, olkapäät, kyynärpäät, ranteet) liittyvissä ongelmissa, työfysioterapiassa ja neurologisessa fysioterapiassa (Kelan vaativa lääkinnällinen kuntoutus). Meille voit tulla erilaisilla maksusitoumuksilla (Kela, vakuutusyhtiöt, palveluseteli jne.) käyttäen, maksaa itse paikan päällä tai Epassia käyttäen.

Tarjoamme Vaasassa myös lymfaterapiaa ja uroterapiaa. Meiltä löytyy myös osaamista MDT-terapian saralta. Lisäksi tarjoamme psykofyysistä fysioterapiaa sekä Vaasassa että Ikaalisissa.

Fysioterapia voi olla yksi keino vaikuttaa vaivaan, joka hankaloittaa arkeasi ja vaikuttaa negatiivisesti elämänlaatuusi. On se sitten jäykkä ja kipeä niska, joka heikentää jaksamistasi ja keskittymistäsi, tai polvi, joka estää juoksemisen, tai kipeä selkä, joka tekee automatkasta kivuliaan. 

Palveluista tarkemmin kohdasta Toimipisteet.

Vastaanotot ja ajanvaraus

Ylihärmä

Vaasantie 22
puh. 06 4831 541 

Vaasa

Himalajankatu 9
puh. 040 7724 704

Ikaalinen

Huvilatie 2
puh. 050 462 9540

Scroll to Top