Suomeksi På Svenska

Henkilökunta

 

Tellervo Kotamäki
työfysioterapeutti, lymfaterapeutti, uroterapeutti, cert. MDT.

 

Tellervo on työskennellyt yrityksessä jo vuodesta 2004. Tellervo on erikoistunut lymfaterapiaan, työfysioterapiaan ja uroterapiaan sekä suorittanut kansainvälisen MDT-tutkinnon.

sposti: tellervo.kotamaki@harmankuntoutus.fi

 

 

 

 

Mari Myllykoski

Fysioterapeutti AMK

 

Marille on kertynyt kokemusta muun muassa Kelan vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen asiakkaista, hieronta-asiakkaista sekä erilaisista tuki- ja liikuntaelin asiakkaista. Mari tekee myös töitä moniammatillisessa tiimissä muiden Härmän kuntoutuksen työntekijöiden kanssa Kelan kuntoutuspalveluissa, kuten ammatillisessa kuntoutusselvityksessä, OPI-kurssilla, Avo Tules-kurssilla, TAITO-kurssilla sekä työparina työllistymistä edistävässä ammatillisessa kuntoutuksessa. Mari on motivoitunut fysioterapeutti, joka ottaa asiakkaat vastaan hymyssä suin ja parhaansa mukaan heitä auttaen.

sposti: mari.myllykoski@harmankuntoutus.fi

 

 

 

 

Pertti Käkelä

Jalkaterapeutti AMK

 

Pertti on työskennellyt vuodesta 1990 lähtien kuntoutuksessa ja on toiminut noin viisi vuotta jalkaterapeuttina. Hän pitää vastaanottoa Vaasan lisäksi Härmässä, SeiMedissä Seinäjoella, TyöPlussassa Kokkolassa sekä Pietarsaaressa. Pertti on lujan ammattitaitonsa ohella avoin, sosiaalinen ja touhukas!

sposti: pertti.kakela@harmankuntoutus.fi

Etusivulle