Suomeksi På Svenska

FYSIOTERAPIAPALVELUT

Tarjoamme fysioterapiapalveluja Vaasassa. Meillä on laaja kokemus monista terapiamuodoista jokaisen asiakkaan työ- ja toimintakyvyn sekä liikkumisen parantamiseksi ja ylläpitämiseksi.


Keitä olemme?
Toimimme asiakaskeskeisesti, mikä tarkoittaa sinun tarpeistasi ja odotuksistasi lähtevää hoitoa. Tavoitteena on löytää pysyviä/pitkäkestoisia ratkaisuja ongelmaasi. Haluamme antaa sinulle myös omia työkaluja oireidesi helpottamiseen ja ennaltaehkäisyyn.

 

Kenelle?
Meille voi tulla kuka tahansa, lääkärin lähetteellä tai sitä ilman. Asiantuntevaa apua saat tuki- ja liikuntaelimistöön ( niska, selkä, lonkat, polvet, jalkaterät, olkapäät, kyynärpäät, ranteet ) liittyvissä ongelmissa, työfysioterapiassa ja neurologisessa fysioterapiassa (Kelan vaativa lääkinnällinen kuntoutus).
Tarjoamme myös lääkinnällisiä tukipohjallisia ja jalkaterapiapalveluita, myös lymfaterapiaa, uroterapiaa ja hierontaa. Meiltä löytyy myös osaamista MDT-terapian saralta ja lisäksi teemme Firstbeat hyvinvointi-analyysejä. Fysioterapeuttimme työskentelevät myös Kelan kuntoutuspalveluissa osana moniammatillista tiimiä muiden Härmän Kuntoutuksen työntekijöiden kanssa.

 

Miksi tulla fysioterapiaan?
Fysioterapia voi olla yksi keino vaikuttaa vaivaan, joka hankaloittaa arkeasi ja vaikuttaa negatiivisesti elämänlaatuusi. On se sitten jäykkä ja kipeä niska, joka heikentää jaksamistasi ja keskittymistäsi tai polvi, joka estää juoksemisen tai kipeä selkä, joka tekee automatkasta kivuliaan.

 

Olet lämpimästi tervetullut! 

 

 

 

Ota yhteyttä

puh: 040 7724704

sposti: ftvaasa@harmankuntoutus.fi 

 

Aukioloajat:

ma-to 8-16 (-18 sopimuksen mukaan)

pe 8-14

 

Osoite: Himalajankatu 9 (1.kerros), 65100 Vaasa

 

 

 

Meillä käy maksuvälineenä myös epassi!

 

Hinnasto

 

Henkilökunta

 

 

 

 

Jalkaterapeuttimme Pertti Käkelä on tulossa seuraavan kerran Vaasaan 6.6.

Etusivulle