Suomeksi På Svenska

Voi hyvin työssä

VOI HYVIN TYÖSSÄ

Ihmisen hyvinvointi muodostuu työn ja vapaa-ajan hyvästä tasapainosta. Parhaassa tapauksessa työ ja vapaa-aika voivat molemmat edistää terveyttä ja tuottaa hyvinvointia. Kokonaisvaltaisen tasapainon rakentaminen on ensisijaisesti ihmisen itsensä vastuulla, mutta edellyttää myös työnantajan ja yhteiskunnan osallistumista. Firstbeat Hyvinvointianalyysi kertoo mikä kuormittumisen ja palautumisen tasapaino on yksilötasolla, sekä työssä että arjessa. Lisätietoa tästä! 

                                                            

TYHY-prosessin ohjaus yrityksessä

Työhyvinvointi ei ole sattumaa. Hyvä yksilön työkyky ja työyhteisön sujuva yhteistoiminta on tulosta laajakatseisesta TYHY-toiminnasta, joka konkretisoituu työn arjessa hyvinä työn tekemisen edellytyksinä - ja lopulta yrityksen tuloksena.

 

Laajakatseinen TYHY-prosessi on ensisijaisesti kutoutunut yrityksen sisäisiin toimintamalleihin ja esimiestyöskentelyyn. Se pitää sisällään myös työterveyshuollon ja työsuojelun toimintasuunnitelmien sekä yrityksen koulutussuunnitelmien yhteistarkastelun, tilanneanalyysin, toiminnan suunnittelun, seurannan ja arvioinnin.

 

 

Katso tarjoukset


Onko yrityksesi valmis rakentamaan työhyvinvointia laaja-alasisesti?
Tarjoamme asiantuntijatukea yrityksenne työhyvinvointiprosessin laatimisessa.

Kuntoutuksen ja työhyvinvoinnin asiantuntijat
Riitta Puumala puh. 050 371 4712

Nina Karlsberg 050 370 5044
etunimi.sukunimi@harmankuntoutus.fi