Suomeksi På Svenska

Muut TYHY-palvelut

Liikuntasopimus-palvelu

Härmän Kuntoutus & Kylpylä ja Anssin Jussin Areena solmii yritysten kanssa ns. Liikuntasopimuksia. Liikuntasopimus mahdollistaa henkilöstön liikunnan harrastamisen heille soveltuvana aikana ja useiden kiinnostavien lajien parissa. Yritys maksaa ainoastaan käytetyistä liikuntapalveluista, ei hyvistä aikomuksista - ja silloinhan raha on mennyt juuri oikeaan tarkoitukseen.

 

Lisätietoja Sami Erämaa, vastaanoton esimies (06) 4831 666 tai sähköpostilla
 

Liikuntaseteli -palvelut

Vastaanotamme maksuvälineenä Smartumin virallista Liikuntaseteliä, jonka arvo on 4 euroa sekä RJ-Kuntoiluseteli Oy:n Kuntoseteliä, joiden arvo on 2 tai 4 €
Työntekijä voi ylläpitää kuntoaan lunastamalla liikuntasetelillä aktiiviseen liikuntaan tarkoitettuja liikuntapalveluja. Lajivalikoimaan kuuluvat mm. kylpylä-, kuntosali- ja Areenan liikuntapalvelut sekä ohjatut ryhmäliikuntapalvelut.

 

Luennoitsija palvelut

Oletko järjestämässä TYKY-tilaisuutta työpaikallesi? Ammattilaisemme käyvät luennoimassa yrityksissä useista työhyvinvointiin liittyvistä aiheista. Kysytyimpiä luennon aiheita ovat työssä jaksaminen, ergonomia, kunnon kehittäminen ja terveellinen ravinto.

 

TYHY-prosessin ohjaus yrityksessä

Työhyvinvointi ei ole sattumaa. Hyvä yksilön työkyky ja työyhteisön sujuva yhteistoiminta on tulosta laajakatseisesta TYHY-toiminnasta, joka konkretisoituu työn arjessa hyvinä työn tekemisen edellytyksinä - ja lopulta yrityksen tuloksena.

 

Laajakatseinen TYHY-prosessi on ensisijaisesti kutoutunut yrityksen sisäisiin toimintamalleihin ja esimiestyöskentelyyn. Se pitää sisällään myös työterveyshuollon ja työsuojelun toimintasuunnitelmien sekä yrityksen koulutussuunnitelmien yhteistarkastelun, tilanneanalyysin, toiminnan suunnittelun, seurannan ja arvioinnin.

Katso tarjoukset


Onko yrityksesi valmis rakentamaan työhyvinvointia laaja-alasisesti?
Tarjoamme asiantuntijatukea yrityksenne työhyvinvointiprosessin laatimisessa.

Kuntoutuksen ja työhyvinvoinnin asiantuntijat
Riitta Puumala puh. 050 371 4712

Nina Karlsberg puh. 050 370 5044
etunimi.sukunimi@harmankuntoutus.fi