Suomeksi På Svenska

Fysioterapitjänster

Vi erbjuder fysioterapitjänster i Vasa. Vi har en bred erfarenhet av många olika terapiformer, alla avsedda för att upprätthålla och förbättra våra kunders arbets – och funktionsförmåga.

 

Vem är vi?

Vi arbetar med kunden i fokus vilket innebär att vården sker utgående från dina behov och förutsättningar med avsikt att hitta långvariga lösningar på dina problem. Vi vill ge dig verktyg med vilka du själv kan motverka och åtgärda dina besvär.


För vem?
Vem som helst får komma till oss, med eller utan läkarremiss. Vi är kunniga inom problematik gällande besvär i stöd – och rörelseorganen (nacke, ländrygg, höft, knä, fotblad, axel, armbåge, handled), företagsfysioterapi och neurologisk fysioterapi (FPA understödd krävande medicinsk rehabilitering). Vi erbjuder också medicinska skoinlägg och fotterapitjänster samt massage, lymfaterapiuroterapi, firstbeat välmåendeanalys och MDT-terapi.


Varför lönar det sig att prova på fysioterapi?
Fysioterapi kan vara ett sätt att komma åt besvär som påverkar din vardag och livskvalitet negativt; om det sen är en styv och värkande nacke som tröttar ut och gör det svårt för dig att koncentrera dig under arbetsdagen, ett knä som hindrar dig från att löpträna eller en ländrygg som gör bilresan smärtsam. Vi strävar efter att hitta enkla och fungerande lösningar på dina besvär.


Varmt välkommen till oss!

 

 

Kontaktuppgifter - Vasa enheten:
Himalajagatan 9, första våningen
65100 Vasa

tel: 040 7724704

e-post: ftvaasa@harmankuntoutus.fi

 

Öppethållningstider:
Mån-tors 8-16 (-18)

Fre 8-14

 

 

 

Du kan betala också med epassi!

 

Priser

 

Personal

 

 

 

Fotterapeut Pertti Käkelä har mottagning hos oss på hösten 11.10, 1.11, 22.11 och 13.12. Välkommen!

Etusivulle