Kuntoremontti -työkykyvalmennukset

Työkykyvalmennukset yrityksille

Härmän Kuntoutus & Kylpylä tarjoaa työhyvinvointia tukevia työkykyvalmennusprosesseja eli kuntoremontteja, joiden sisältöjä suunnittelemme organisaationne tarpeiden mukaisesti. Tarjoamme asiantuntijatukea organisaation työhyvinvointiprosessien laatimisessa ja toteutuksessa. 

Työkykyvalmennusten tarkoituksena on tukea osallistujien työ- ja toimintakykyä, jopa ennaltaehkäisevästi. Valmennuskurssit voivat olla organisaation aputyökalu esimerkiksi työterveyshuollon toimia tukemaan.

Työnantaja tai osallistuja voi hakea Kelan kuntoutusrahaa silloin, kun osallistumispäätös on tehty työterveyslakiin perustuen, työterveyden toimesta ennen kurssin alkua. Ohessa muutama valmennusteema esitteineen.

Voimavaravalmennus

Työelämässä yhä useammin työntekijät kokevat lisääntynyttä henkistä kuormittumista. Pitkään jatkuessaan kuormittuminen muuttuu hiljalleen kokonaisvaltaisemmaksi, jolloin seurauksena voi olla työkyvyn menettämisen uhka. Jaksamisen parantamiseksi ihminen tarvitsee tukea ja motivointia. Kuntoremontti on varhaisen vaiheen kuntoutusta, jonka tarkoituksena on löytää keinoja henkisten voimavarojen vahvistamiseen ja oman terveyden hoitamiseen. Henkinen ja fyysinen hyvinvointi ovat yhteydessä toisiinsa, joten on tärkeää vaikuttaa molempiin osa-alueisiin.

Sydänystävän valmennus

Suomalasten terveyttä uhkaa yhä aikuisiän diabetes, MBO sekä sydän- ja verisuonitaudit. Jos olet huolissasi painostasi ja terveydestäsi ja haluat saada aikaan muutoksen elämäntavoissa ja olet kiinnostunut terveytesi edistämisestä on sydänystävän valmennus oivallinen mahdollisuus.

TULES-kuntoon valmennus

Tuki- ja liikuntaelimistön oireet ja sairaudet ovat väestössä yleisin kipua ja työkyvyttömyyttä aiheuttava sairausryhmä. Tule-oireiden taustalla yleisimpinä syinä ovat esim yksipuolinen työasento tai -liikkeet, fyysinen rasitus tai vaikeat työolot (esim. huono ergonomia, kylmä) sekä huono fyysinen kunto. Tule- oireiden hallinnassa tärkeintä on itsehoito. Työkykyvalmennuksessa opitaan tunnistamaan Tules-oireiden taustaa sekä löytämään keinoja työkyvyn ja hyvinvoinnin tukemiseksi.

Mikä valmennus sopisi teidän organisaationne tarpeisiin?

Me Härmän Kuntoutuksessa järjestämme useita erilaisia työkykyvalmennuksia, joiden joukosta on mahdollista löytää yrityksenne/organisaationne tarpeita vastaava valmennus. Ellette oikein tiedä, millainen valmennus teidän tarpeisiinne vastaisi parhaiten, asiantuntijamme auttavat sinua mielellään kertomalla eri vaihtoehdoista enemmän.

Scroll to Top