Suomeksi På Svenska

Kuntoutukseen osallistuminen

Kuntoutukseen osallistuminen

Saatuasi Kelalta myönteisen kuntoutuspäätöksen saatte meiltä noin kuukausi ennen kurssin alkua kutsukirjeen, josta käy ilmi oleskeluun liittyviä asioita.

  

Majoitus

Kuntoutuksen aikainen majoittuminen on Härmän Kuntoutus & Kylplyän hotellissa. Huoneet ovat savuttomia ja allergiaystävällisiä (ei esim. kokolattiamattoja). Huoneissa on suihku ja WC, kylpytakit, pyyhkeet, hiustenkuivaaja ja TV. Hotellin aulassa ja kahviossa on maksuton internet-yhteys. Kahviosta löydätte myös päivän lehdet.

 

Ruokailut

Kuntoutukseen kuuluu täysihoito, joka sisältää aamiaisen, lounaan, välipalan, päivällisen ja iltapalan. Ruokailut tapahtuvat ravintolasalissa ja tarjolla on suomalaista lähiruokaa noutopöydästä. Ruokalistasuunnitteluamme ohjaavat suomalaiset ravitsemussuositukset.
Erityisruokavaliot huomioidaan, mm. vähälaktoosinen ja gluteeniton ruokavaihtoehto päivittäin. Muista lääkärin tai muun terveydenhuoltohenkilön toteamista ruoka-aineallergioista, jotka edellyttävät erityisruokavaliota, pyydämme tiedottamaan etukäteen 2 viikkoa ennen tulopäivää sähköpostitse erikoisruokavalio@harmankuntoutus.fi. Merkitse viestiin nimesi sekä kuntoutuskurssisi ja kuntoutuksesi ajankohta. 

 

Vapaa-aika

Kuntoutujilla on mahdollisuus osallistua iltaisin ja mahdollisesti jaksoon sisältyvänä viikonloppuna vapaa-ajanohjelmaamme. Lisäksi voit halutessasi käyttää maksutta kylpyläämme ja kuntosaliamme niiden aukioloaikoina sekä lainata kävelysauvoja ja polkupyöriä. 
Varaa omakustanteiset hemmotteluhoitosi suoraan numerosta 06 – 483 1600. Hemmotteluhoidot löydät täältä!

 

Omat varusteet

Mukaasi kuntoutusjaksolle tarvitset lääkkeesi kuntoutusajalle, verryttelyasun tai muun mukavan harjoitteluasun, uima-asun, ulkoiluvaatteet, sisä- ja ulkoliikuntakengät, vaihtovaatteet (meiltä löytyy vaatehuoltotila) sekä henkilökohtaiset peseytymistarvikkeet.

 

Vakuutusturva

Härmän Kuntoutus & Kylpylän kuntoutujat ovat vakuutettu potilasvahinko- ja vastuuvakuutuksella, joka korvaa mahdolliset yksilöllisessä hoitotilanteessa sattuneet potilasvahingot. Hoitotilanteiden ulkopuolisten vahinkojen varalle sinulla olisi hyvä olla vapaa-ajan tapaturma- tai matkavakuutus. Lisätietoja tarvittaessa kurssisihteeriltä, puh. 06 – 483 1425.