Jalkaterapia

Jalkaterapiassa arvioidaan asiakkaan alaraajojen toimintakykyä ja jalkaterapiatarpeita. Ohjaamme alaraajojen toimintakykyä tukevia lihasvoimaharjoitteita, kävelyn hallintaa, sukkien ja jalkineiden hankintaa ja käyttöä sekä opastamme ihon ja kynsien hoidossa.

Suosimme yksilöllisiä, toimivia jalkaterapiamenetelmiä. Biomekaanisessa tutkimuksessa testataan asiakkaan alaraajojen nivelliikkuvuutta, lihasten voimantuottoa sekä elastisuutta ja kävelyä. Peilipöytätutkimuksessa tarkastellaan ja testataan alaraajanivelten linjausta sekä jalkojen kuormittumista.

Meiltä myös yksilölliset lääkinnälliset FootCare®-pohjalliset

Asiakkaan jalkineiden koko ja toimivuus tutkitaan myös tarkasti. Meiltä on tilattavissa yksilöllisiä lääkinnällisiä FootCare®-pohjallisia. Alaraajojen biomekaanisten tutkimusten lisäksi suoritetaan jalkojen 3D-fotoskannaus. Digitaalisella suunnitteluohjelmalla saadaan pohjallisten laadukas ja tarkka muotoilu.

Pohjallinen valmistuu yhden tai useamman shore-luokan omaavasta solukumikappaleesta. Sievin turvajalkineisiin valmistetaan sertifioidusta materiaalista yksilöllisiä pohjallisia. Jyrsin työstää suunnitellun pohjallisen millimetrin tarkasti. Pohjalliset hiotaan käsityönä asiakkaan jalkineeseen sopivaksi. Viimeistelty tulos saadaan pinnoittamalla pohjallinen asiakkaan tarpeiden mukaan. Pohjallisia valmistetaan myös luistimiin ja erilaisiin monoihin. 

Vastaanotot ja ajanvaraus

Vaasa

Himalajankatu 9
puh. 040 7724 704

Ylihärmä

Vaasantie 22
puh. 06 4831 541

Seinäjoki

Urheilupuisto 5

puh. 06 4831 541

Scroll to Top