Härmän Kuntoutus Ylihärmä

Härmän Kuntoutus & Kylpylä Ylihärmässä

Härmän Kuntoutus & Kylpylä Ylihärmässä toteuttaa suomen ja ruotsin kielellä Kelan sairausryhmäkohtaisia kuntoutus- ja sopeutumisvalmennuskursseja, ammatillista kuntoutusta, työeläkevakuutuskuntoutusta, TE-toimiston työhönvalmennusta, sekä Kelan vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen avoterapioita; fysioterapiaa, allasterapiaa ja toimintaterapiaa. 

Lisäksi tarjolla jalkaterapeutin ohjausta ja tukipohjallisneuvontaa, omakustanteista fysioterapiaa ja ohjausta sekä liikunnanohjaajien omavalmennuspalveluita.

Härmän Kuntoutus & Kylpylän löydät osoitteesta Vaasantie 22, Ylihärmä.

Kuntoutuskurssit Ylihärmässä

Jalkaterapia ja pohjallisterapia

Härmän Kuntoutus & Kylpylässä työskentelee toimialueemme oma jalkaterapeutti. Jalkaterapeuttisen tutkimuksen ja ohjauksen lisäksi tuotamme myös pohjallisterapiaa, jossa käytössä ovat kotimaiset FootCaren yksilölliset pohjalliset.

Aktiviteetteja löytyy Härmästä jokaiselle!

Härmän Kylpylässä voit nauttia luonnosta monin eri tavoin. Vuokraamme polkupyöriä, lumikenkiä sekä muita liikuntatarvikkeita. Alueeltamme löytyy valaistu luontopolku/hiihtolatu, tenniskenttä, Frisbeegolfrata, Multigolfrata sekä Härmä Golfin 12-väyläinen golfkenttä, Härmän keilarata sekä TBox Kauhava Golfsimulaattori. Voit rentoutua kylpylämme lisäksi myös varaamalla itsellesi hemmotteluhoidon tai nauttimalla ravintolamme herkullisista aterioista.

Ota yhteyttä meihin

Johanna Valkonen

Palveluesimies

06 483 1592

Marina Rantanen

Kuntoutuspäällikkö

 050 577 2188

Mona-Lisa Aspholm

Kuntoutuspäällikkö

050 405 3651

Scroll to Top