Härmän Kuntoutus

Härmän Kuntoutus & Kylpylä

Härmän Kuntoutus & Kylpylä toteuttaa suomen ja ruotsin kielellä Kelan sairausryhmäkohtaisia kuntoutus- ja sopeutumisvalmennuskursseja, ammatillista kuntoutusta, työeläkevakuutuskuntoutusta, TE-toimiston työhönvalmennusta, Kelan vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen avoterapioita; fysioterapiaa, allasterapiaa ja toimintaterapiaa. Lisäksi tarjolla jalkaterapeutin ohjausta ja tukipohjallisneuvontaa, omakustanteista fysioterapiaa ja ohjausta sekä liikunnanohjaajien omavalmennuspalveluita osoitteessa Vaasantie 22, Ylihärmä.

Kurssit Ylihärmässä

Jalkaterapia - Pohjallisterapia

Härmän Kuntoutus & Kylpylässä työskentelee toimialueemme oma jalkaterapeutti. Jalkaterapeuttisen tutkimuksen ja ohjauksen lisäksi tuotamme myös pohjallisterapiaa, jossa käytössä ovat kotimaiset FootCaren yksilölliset pohjalliset.

Aktiviteetteja löytyy Härmästä jokaiselle!

Härmän Kylpylässä voit nauttia luonnosta monin eri tavoin. Vuokraamme polkupyöriä, lumikenkiä sekä muita liikuntatarvikkeita. Alueeltamme löytyy valaistu luontopolku/hiihtolatu, tenniskenttä, Frisbeegolfrata, Multigolfrata sekä Härmä Golfin 12-väyläinen golfkenttä sekä Golfsimulaattori. Voit rentoutua kylpylämme lisäksi myös varaamalla itsellesi hemmotteluhoidon tai nauttimalla ravintolamme herkullisista aterioista.

Ota yhteyttä meihin

Johanna Valkonen

Palveluesimies

06 483 1592

Mona-Lisa Aspholm

Kuntoutuspäällikkö

050 405 3651

Marina Rantanen

Palveluesimies

06 4831 435

Scroll to Top