Valmennusprosessit

Voimavaravalmennus

Työelämässä yhä useammin työntekijät kokevat lisääntynyttä henkistä kuormittumista. Pitkään jatkuessaan kuormittuminen muuttuu hiljalleen kokonaisvaltaisemmaksi, jolloin seurauksena voi olla työkyvyn menettämisen uhka. Jaksamisen parantamiseksi ihminen tarvitsee tukea ja motivointia. Kuntoremontti on varhaisen vaiheen kuntoutusta, jonka tarkoituksena on löytää keinoja henkisten voimavarojen vahvistamiseen ja oman terveyden hoitamiseen. Henkinen ja fyysinen hyvinvointi ovat yhteydessä toisiinsa, joten on tärkeää vaikuttaa molempiin osa-alueisiin.

Sydänystävän valmennus

Suomalasten terveyttä uhkaa yhä aikuisiän diabetes, MBO sekä sydän- ja verisuonitaudit. Jos olet huolissasi painostasi ja terveydestäsi ja haluat saada aikaan muutoksen elämäntavoissa ja olet kiinnostunut terveytesi edistämisestä on tämä oivallinen mahdollisuus.

TULES-kuntoon valmennus

Tuki- ja liikuntaelimistön oireet ja sairaudet ovat väestössä yleisin kipua ja työkyvyttömyyttä aiheuttava sairausryhmä. Tule -oireiden taustalla yleisimpinä syinä ovat esim yksipuolinen työasento tai -liikkeet, fyysinen rasitus tai vaikeat työolot (esim. huono ergonomia, kylmä) sekä huono fyysinen kunto. Tule- oireiden hallinnassa tärkeintä on itsehoito. Työkykyvalmennuksessa opitaan tunnistamaan Tule- oireiden taustaa sekä löytämään keinoja työkyvyn ja hyvinvoinnin tukemiseksi.
Vieritä ylös