Vaasan fysioterapia

Tarjoamme fysioterapiapalveluja Vaasassa. Meillä on laaja kokemus monista terapiamuodoista jokaisen asiakkaan työ- ja toimintakyvyn sekä liikkumisen parantamiseksi ja ylläpitämiseksi. Toimimme asiakaskeskeisesti, mikä tarkoittaa sinun tarpeistasi ja odotuksistasi lähtevää hoitoa. Tavoitteena on löytää pysyviä/pitkäkestoisia ratkaisuja ongelmaasi. Haluamme antaa sinulle myös omia työkaluja oireidesi helpottamiseen ja ennaltaehkäisyyn.

Meille voi tulla kuka tahansa, lääkärin lähetteellä tai sitä ilman. Suosittelemme kuitenkin lähetteen hankkimista. Asiantuntevaa apua saat tuki- ja liikuntaelimistöön (niska, selkä, lonkat, polvet, jalkaterät, olkapäät, kyynärpäät, ranteet) liittyvissä ongelmissa, työfysioterapiassa ja neurologisessa fysioterapiassa (Kelan vaativa lääkinnällinen kuntoutus).

Tarjoamme myös lymfaterapiaa, uroterapiaa ja hierontaa. Meiltä löytyy myös osaamista MDT-terapian saralta. Meille voi tulla erilaisia maksusitoumuksia (Kela, vakuutusyhtiöt, palveluseteli jne.) käyttäen, maksaa itse paikan päällä tai Epassia käyttäen.

Fysioterapia voi olla yksi keino vaikuttaa vaivaan, joka hankaloittaa arkeasi ja vaikuttaa negatiivisesti elämänlaatuusi. On se sitten jäykkä ja kipeä niska, joka heikentää jaksamistasi ja keskittymistäsi, tai polvi, joka estää juoksemisen, tai kipeä selkä, joka tekee automatkasta kivuliaan.

Vieritä ylös