Sydänkuntoutukseen hakeutuminen

Aikuisten sydänkuntoutuskurssien osalta Kela kehittää omaa toimintaansa kuntoutuspalvelujen tuottajana ja hankkii sydänkurssit palveluntuottajilta uudella tavalla, jonka vuoksi Kelan kurssijärjestelmässä ei ole nähtävissä kurssiajankohtia samalla tavalla kuin muiden kurssien osalta. Asiakkaalle muutoksena on ainoastaan se, että Kelan sivustolta löytyy sydänkuntoutusta tuottavat kuntoutuspaikat ja alustavat ajankohdat. Löydät ajankohdat myös esitteestämme.

Myöskään kuntoutukseen hakeutuminen ei ole muuttunut, kuntoutukseen hakeminen tapahtuu samoin kuin muihinkin kuntoutuskursseihin. Kuntoutusajankohdan selvittämiseksi sinuun ollaan yhteydessä suoraan meiltä Kelasta saapuneen kuntoutuspäätöksen saapumisen jälkeen, mikäli olet hakenut Härmän Kuntoutukseen sydänkurssille. Yhteydenoton aikana sovitaan sinulle parhaiten sopiva kuntoutusajankohta. Katso alla sydänkurssin esite alustavine kurssiajankohtineen ja kuntoutukseen hakeutumisen ohje.

Aikuisen sydänsairauksia sairastavien kuntoutuskurssi, sydänkuntoutuskurssi, on tarkoitettu yli 18-vuotiaalle asiakkaalle ja se toteutetaan ryhmässä. Kuntoutuskurssi toteutetaan suunnitelmallisesti, monialaisesti ja moniammatillisesti.

Scroll to Top