Aikuisten sydänkuntoutuskurssien osalta kuntoutus jatkuu, vaikka jonkun verran on kyselyjä sen toteuttamisesta. Kela kehittää omaa toimintaansa kuntoutuspalvelujen tuottajana ja hankkii vuosina 2020-2022 sydänkurssit palveluntuottajilta uudella tavalla, jonka vuoksi Kelan kurssijärjestelmässä ei ole nähtävissä kurssiajankohtia. Asiakkaalle muutoksena on ainoastaan se, että Kelan sivustolta löytyy sydänkuntoutusta tuottavat kuntoutuspaikat ja alustavat ajankohdat.

Myöskään kuntoutukseen hakeutuminen ei ole muuttunut, kuntoutukseen hakeminen tapahtuu samoin kuin muihinkin kuntoutuskursseihin. Kuntoutusajankohdan selvittämiseksi sinuun ollaan yhteydessä suoraan meiltä Kelasta saapuneen kuntoutuspäätöksen saapumisen jälkeen, mikäli olet hakenut Härmän Kuntoutukseen sydänkurssille. Yhteydenoton aikana sovitaan sinulle parhaiten sopiva kuntoutusajankohta. Katso alla sydänkurssin esite ja kuntoutukseen hakeutumisen ohje.

Aikuisen sydänsairauksia sairastavien kuntoutuskurssi, sydänkuntoutuskurssi, on tarkoitettu yli 18-vuotiaalle asiakkaalle ja se toteutetaan ryhmässä. Kuntoutuskurssi toteutetaan suunnitelmallisesti, monialaisesti ja moniammatillisesti.

Vieritä ylös